IRODAMANAGER Mentor program

7 napos kihívás

Te is szereted a kihívásokat?

És az olyan kihívásokat, amiknek a végén valami végre összeáll?

Ha végig csinálod ezt a 7 napos kihívást, a végére lesz egy komplett terv a kezedben, hogy hogyan vágj bele, hogyan építsd föl a saját vállalkozásodat a virtuális valóságban!

Jól hangzik?

Gyere és csatlakozz a kihíváshoz az alábbi gombra kattintva!

Az „Csatlakozom” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss Krisztián e.v. a irodamanager.hu oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27.2/10.) kiválasztott Mentor programjának kihívás csomagját.

Az Mentorálás kihívás csomagjának összeállítása során minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtottam, ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a 'kihívásban' szereplő tippek alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

​​

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el