Te is otthonról szeretnél dolgozni?

Független, rugalmas munkavégzésre vágysz?

Átadom Neked a tudást, amire szükséged van!

Olvass tovább

Te is szeretnél otthonról dolgozni?

Független, rugalmas munkavégzésre vágysz?

Szeretnél időben odaérni a gyermekedért az oviba/iskolába?

Körbejártad már a virtuális asszisztens témát, de még mindig nem állt össze igazán a kép, hogy ebben Neked hol a helyed?

Jó lenne valaki, aki irányt mutat?

Mi ez a program?

Az internetnek hála már rengeteg információt összeszedtél a virtuális asszisztenciáról. Tudod, hogy miről szól, hogy hogyan működik.

 

Ebben a személyre szabott mentor programban 2x1 órán keresztül CSAK a Te VA vállalkozásoddal foglalkozunk. Megnézzük, átbeszéljük a Te konkrét kérdéseidet.

Miért jó ez Neked?

Mert végre lesz valaki melletted, aki kívülről-belülről ismeri a virtuális asszisztens szolgáltatást. Végre lesz 2 óra, amiben átbeszélheted egy hiteles szakemberrel az aggályaidat, a kérdéseidet a témával kapcsolatban. 

Ki fog Neked segíteni?

Kiss-Márton Adrienn, VA mentor, aki maga is online módon nyújt vállalkozástámogató szolgáltatást már több, mint 5 éve.

Vállalkozását egy vidéki városból (Dél-Nyugat Magyarország) indította és tette sikeressé hazai és nemzetközi szinten. 

A vállalkozásához pusztán a 

 - tudását,

 - az internetet,

 - a laptopját

használta fel.

2017-ben létrehozta a hazai VA közösséget, akiket zárt FB csoportjában mentorként támogat. Szintén 2017-ben hozott létre egy piacteret is a virtuális asszisztensek számára, hogy a kereslet és a kínálat könnyebben egymásra találjon.

imageedit_6_2305445145 (1).png

Mennyibe kerül?

A személyre szabott mentorálást úgy találta ki és építette föl, hogy számodra a leghasznosabb legyen. Így teljesen Rád szabja, az igényeidhez igazítja. A 2x1 óra díja 25.000 Ft (mely az ÁFA-t tartalmazza).  

Hova kell menned?

Online vállalkozástámogatóként online dolgozunk és természetesen a mentorálásra is az online térben kerítünk sort. 

Így nem kell elutaznod sehova. Amellett, hogy kíméljük a környezetet, az utazásra fordítandó időt is hasznosan töltheted!

Jól hangzik?

Gyere és csatlakozz a mentorprogramhoz az alábbi gombra kattintva!

A csatlakozom gomb megnyomásával, az adatok megadásával fizetési kötelezettséggel járó megrendelést adsz le.

Elégedett ügyfelek

ORdasiAndi.jpg

Ordasi Andi, 

Virtuális Asszisztens

Elég sok mindenen mentem keresztül a 15 éves banki pályafutásom alatt. Nem szépítem, teljesen kiégtem, mondhatni épp az utolsó fázisában kaptam észbe a Burnout-szindrómának....
Szóval az a lényeg, hogy bár kicsit kényszerből, de elkezdtem a virtuális asszisztens szakmát, van is már pár megbízásom...
Nyilván, ami leginkább közel áll hozzám az a Social Media felületek kezelése, honlapok szépítése...stb. Van is ilyen megbízásom, és képzeljétek azt vettem észre, hogy akkora örömmel csinálom, hogy éjszaka is alig tudok aludni a sok ötlettől, van hogy reggel 7-kor már csinálom és akkor is megtenném, ha nem fizetnének érte.
Ez nekem akkora öröm, hogy már el is felejtettem azt a rengeteg szenvedést és igazságtalanságot, ami engem ért mint alkalmazott.
Fogalmam sincs, miért nem váltottam előbb, de nagyon hálás vagyok Adrienn Kiss-Márton-nek

NemeskériMónika.jpg

Nemeskéri Mónika,

Virtuális Asszisztens

Hosszú külföldi tartózkodás után, visszatérve Magyarországra elhatároztam, hogy a több mint 20 éves céges adminisztrációban és pénzügyi területen szerzett tapasztalatomat saját vállalkozás keretein belül fogom kamatoztatni. A vállalkozásom elindult ugyan, de szolgáltatási portfólióm nem volt elég széleskörű. Így az ügyfeleim száma valamint a bevételek elmaradtak a tervezettől.

Ekkor találtam rá az irodamanager.hu oldalon Adriennre, aki beszélgetéseink során rámutatott a különböző hiányosságokra és problémákra, amiket közös munkával, tanácsai alapján sikerült megszüntetnem illetve javítanom. Az együttműködés eredményeképp ma már gyakorlatilag válogathatok, hogy milyen megbízásra mondok igent.

IMG_7020 (1) (1).jpg

Korcsog Martina,

online vállalkozástámogató

Számos, klasszikus munkavállalással töltött év után egyértelművé vált számomra a váltás szükségessége. A választásom a virtuális asszisztenciára esett, mely nemcsak rugalmasabb munkavégzést, hanem egy teljesen új világ megismerését is jelentette. Ebben az utazásban komoly segítséget és támogatás biztosított Adrienn, és az általa felépített és működtetett hazai VA-csoport. Már az első beszélgetések során örömmel konstatáltam, hogy egy szakemberrel van dolgom, aki olyan elkötelezett a munkája iránt, mint amilyennek magamat vallom.

VAM FB poszt.jpg

Még több VA

A hazai VA közösség több tagjával készült már interjú.

Ezeket és a témában írt cikkeimet itt olvashatod: 

Virtuális Asszisztens

Az „Csatlakozom” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss-Márton Adrienn e.v. a irodamanager.hu oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27.2/10.) kiválasztott Mentor programjának kezdő csomagját.

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással. Ez feltétele a Mentorálás kezdő csomagjának használatára.

Az Mentorálás összeállítása során minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtottam, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a  Mentor program kezdő csomagjában szereplő tippek alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre vagy elektronikus úton az azirodamanager@gmail.com címre. Amennyiben Önnel már megvalósult a mentorálás, úgy az elállási jog gyakorlására már nincs lehetősége. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el.

Adatkezelési tájékoztató itt olvasható.