• irodamanager

Az év anyavállalata 2015


Azt hiszem épp itt az ideje Veletek is megosztanom, hogy indultam egy versenyen, aminek megnyerése számomra sokat jelentene.

Hogy miért? Mert vállalkozásommal fontos küldetésemnek érzem a példamutatást, hogy igenis nőként, anyaként sem lehetetlen az önmegvalósítás, sőt! Úgy érzem, hogy kislányom születése után, vállalkozásunk indításakor értem igazán "haza".

Eddigi életem tele volt költözésekkel, folyamatos karrier építés Budapesten, külföldön, s végül haza húzott a szívem. Mindig is büszke voltam rá, hogy Tolna megyéből, Bonyhádról származom, de azt csak remélni mertem, hogy a munkámban is itt fogok kiteljesedni.

Miután a kismamaságom ideje alatt Szekszárdra költöztem, bevallom nagyon megviselt a korábban megszokott pezsgő, nyüzsgő, állandóan pörgő életem hiánya. Ahelyett azonban, hogy visszasiettem volna az akkori komfortzónámba, megpróbáltam itt helyben felpörgetni magam körül a dolgokat. :) Először a gyerkőc 6 hónapos korától munkaügyi tanácsokról, praktikákról írogattam cikkeket, posztolgattam a facebookon, majd szépen lassan kinőtte magát egy saját facebook csoport, és egy saját honlap is. Ezt a tevékenységet azonban inkább tartom missziómnak, mint munkának. Emiatt elkezdtem egy piacképes vállalkozási ötleten gondolkodni. Korábbi pályám során rengeteg kis-, középvállalkozóval dolgoztam együtt, akiknél a legnagyobb probléma mindig az idő hiánya volt. Mikor elkezdtünk beszélgetni kiderült, hogy az időhiány a rendszertelenségből, illetve a rengeteg adminisztrációból adódik, aminek a gondolatától a hideg is kirázza őket.

Ezért lettem én irodamanager. Világ életemben rendszereztem, rendbe raktam, irányítottam az admiinisztrációs, operatív osztályokat különböző méretű cégeknél. Ehhez értek, ezt szeretem, ez feltölt.

Kedvenc, nap, mint nap ispiráló idézetem, ami meghatározza az életemet: