• irodamanager

Nemzetközi csomag??


A globalizáció, internet segítségével termékeid egyre szélesebb körben kerülhetnek értékesítésre. Sőt, kiderülhet nagyon könnyen az is, hogy elkezdesz gyártani egy terméket, s menet közben azt veszed észre, hogy a külföldi vásárlóid egyre többen vannak, hazai piacra szinte alig gyártasz...

Itt szembesülhetsz azzal a problémával, hogy a leveleidet, telefonhívásaidat már nem magyarul kell bonyolítanod, hanem angolul, németül, esetleg spanyolul, stb.


Ez esetben több megoldás közül is választhatsz:

- ha beszélsz, írsz, értesz legalább 3 nyelven, s nincs más dolgod, mint az ügyfélkérdéseket megválaszolni, akkor nincs szükséged ránk. :);

- ha annyira nem vagy biztos a nyelvtudásodban, akkor megválaszolhatod a leveleidet a google translator segítségével is, de.... a minőségén ne csodálkozz;

- fölkereshetsz fordító irodát is, akik majd karakterenként kiszámlázzák Neked a fordítások díját, s akár több napot is várhatsz egy pár mondatos levél lefordítására.

- választhatsz virtuális asszisztenst is, aki nemzetközi csomagját pont Hozzád hasonló kisvállalkozók számára találta ki.

Irodamanager Nemzetközi csomag - NINCS

Nem vagyunk fordítóiroda, így hivatalos fordítást, tolmácsolást ne várj tőlünk! Nincs is nemzetközi csomagunk! Miért?

Mert nálunk alap, hogy szolgáltatásunk német, angol, magyar nyelven is elérhető, igénybe vehető. Ezért külön díjat nem számítunk föl!

Amire viszont számíthatsz:

- proaktív módon megválaszoljuk a német/angol leveleidet! ( Te csak megadsz pár instrukciót, hogy nagyjából mi szerepeljen benne, s mi megírjuk a leveledet.);

- kezeljük a céges chat fiókon keresztül érkező megkereséseket.

Hogyan tudunk mi a Te nevedben levelet írni?

- hozzáférést adsz egy e-mail fiókhoz, amiben a Te leveleidet kezeljük, természetesen mindig mindent láthatsz Te is; vagy

- átküldöd nekünk a levelet, s mi visszaküldjük a választ, amit Te küldesz ki a saját fiókodból. ( Ez a megoldás jóval időigényesebb, s a részedről is felesleges extra munkával jár)

Honnan szereztem ehhez tapasztalatot?

2001. óta dolgoztam, dolgozom kis cégekkel, multi vállalatokkal. Német, angol nyelvtudásomnak köszönhetően a munkám ( könyvelő, pénzügyes, HR-es, bérszámfejtő, irodavezető) mellett mindig az én feladatom volt az ügyfélkapcsolat-tartás is. A vezetőség sem rágta mindig a számba, nem diktálta le, hogy mit hogyan kell megírnom, tárgyalnom, így elég gyorsan, autodidakta módon belerázódtam a feladatba.

Hogyan tudok úgy írni, mintha Te írnál? Ehhez általában a weboldaladat hívom segítségül, vagy a telefonbeszélgetésünk által igyekszem kideríteni, hogy milyen jellegű a céged, mivel foglalkozol, milyen ügyfeleid vannak. DE! ami a legfontosabb, hogy normál üzleti levelezést képes vagyok bonyolítani :) Erről rengeteg referenciával tudok szolgálni ;)

Hadd említsek néhány kézzel fogható példát jelenlegi ügyfélkörömből, akik élvezik a nemzetközi csomagom nyújtotta előnyöket:

Kertépítő cég

Eszközbeszerzéseit külföldről is megvalósítja. Ezek felkutatásában, az eladóval történő levelek lebonyolításában az irodamanager segítségét veszi igénybe.

Autóipari beszállító cég

Tervdokumentációk, folyamat leírások német nyelven érkeznek hozzájuk. Nincs szükségük szakfordításra, a lényeg, hogy tudjanak dolgozni, s megértsék mit tartalmaznak a dokumentációk. Német delegáció érkezésére egy, a céget bemutató német nyelvű prezentációt állított össze az irodamanager.

Evercover.com

A cég, aki sisakhuzatokat gyárt. Te hallottál már Róluk? Bevallom őszintén, én korábban még nem. Pedig 2012 óta vannak jelen, s a világ több, mint 70 országába gyártanak ma már sisakhuzatokat. 100 %-ban magyar tulajdonú cég, magyarok az ötletgazdák, a gyártók is. A magyar piac azonban nagyon kis százalékát teszi ki az ügyfeleiknek. Nos, náluk igazán fontos, hogy a sok teendőjük mellett valaki a nemzetközi ügyfélkapcsolat-tartást bonyolítsa, gyorsan, rugalmasan, megbízhatóan.

Nálad is akad némi adminisztrációs, ügyfélkapcsolat-tartós feladat? Keress minket bátran!

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

"Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager"

#nemzetközi #globalizáció #internet #ügyfélkapcsolat #virtuálisasszisztens

4 megtekintés0 hozzászólás

Irodamanager - Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager.

Keress bátran a cégedre szabott ajánlatért itt!

  • Facebook Basic Square
®© Copyright szerzői jogvédelem alatt áll minden az oldalon megjelent tartalom!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now