Köszöntelek a VA workshop jelentkezési oldalán

A virtuális asszisztens workshop egy interaktív workshop, mely a virtuális térben kerül megrendezésre. 

Miért jó, hogy a virtuális térben rendezzük?​

Mert nem kell sehova elutaznod!

 

 

 

Nem terheljük fölöslegesen a pénztárcádat az útiköltséggel!

 

Nem megy el egy csomó időd az utazással.

Miért lesz jó Neked?

Mert az irodamanagertől tanulhatsz, a tanultakat már aznaptól használhatod.

 

 

 

 

 

Mert Te is élő szóban kérdezhetsz!Beszégethetsz a többiekkel is!

 

 

 

 

Mert elsők között lehetsz részese a VA piac hazai forradalmának

Hogyan zajlik a folyamat?

  1. Jelentkezel a workshopra

  2. Kapsz e-mailben egy díjbekérőt

  3. Az abban szereplő összeget átutalod a megadott bankszámlaszámra

  4. Megkapod az e-mailt, mely tartalmazza a meghívódat a virtuális térbe

Mi történik akkor, ha nem tudok on-line bekapcsolódni

Ez a workshop csak az alábbi időintervallumban lesz elérhető. Nem lesz lehetőség visszanézni.

Mikor lesz?

2018.06.25. (hétfő) 13-15 óra között

Technikai feltételek:

  • Stabil internet kapcsolat

  • Kamerával rendelkező laptop/telefon (hogy mi is láthassunk Téged a workshop alatt)​

Tájékoztató

 

A „Jelentkezem” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss Krisztián e.v. az irodamanager oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.12.3/18.) kiválasztott workshop szolgáltatását.

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés a workshop időtartamának végéig, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül, de legkésőbb a workshop megkezdése előtt köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással, ez feltétele a szolgáltatás igénybevételének.

A workshop szolgáltatásom igénybe vétele esetén minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtom, ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a tanácsom alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül, legkésőbb azonban a workshop megkezdése előtt 24 órával jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja elektronikus úton az azirodamanager@gmail.com címre. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján.

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (workshopra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül  megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához. Bővebben az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod.