Virtuális Asszisztensek Magyarországon fb csoport szabályzat

 

Minden közösségben vannak, s kellenek szabályok, ahhoz, hogy a közösség megfelelően működjön. :)

Ha bent szeretnél maradni ebben a csoportban, a következő játékszabályokat tartsd be kérlek. ( A szabályok be nem tartása kizárást von maga után.)

  1. Belépésedet követő 1 héten belül írj magadról bemutatkozást. A bemutatkozás elmaradása kizárást von maga után. ( A csoport célja egy aktív, támogató közösség, nem a magas taglétszám. )

  2. Az itt elhangzó kérdések, válaszok ennek a zárt csoportnak a tulajdonát képezik. Azok kivitele a csoportból, felhasználása bármilyen célra az admin engedélye nélkül, kizárással, jogi következményekkel jár.

  3. A tagok egymás üzletét, üzleti érdekeit tiszteletben tartják, segítő, konstruktív hozzászólásaikkal támogatják azokat.

  4. TILOS a csoportban munkát hirdetni. Ha munkatársat keresel, a hirdetésedet itt posztolhatod: Virtuális Asszsisztens KERES-KÍNÁL

  5. SZABAD kérdéseket föltenni. Ha bárki ezt nehezményezi, vagy kioktató stílusban válaszol, automatikusan kizárja magát a csoportból.

  6. TILOS a csoportban az ügyfélvadászat! Ha valakiről kiderül az effajta tevékenység, az azonnali kizárással jár!

  7. Adatkezeléi tájékoztatónkat itt olvashatod el.

​​

A csoportba való belépésedhez írd be kérlek ezt a kódot: "VA csoport" A kód beírásával elfogadod a fenti feltételeket, valamint az adatkezelési tájékoztató. 

Jó időtöltést a csoportban!