"Virtuális Asszisztensek KERES-KÍNÁL" Nyilvános FB csoport szabályzat

Ha Te is elfoglalt cégvezető vagy, vagy csak egyszerűen már nem látsz ki a sok teendőd közül, itt kereshetsz magadnak Virtuális Asszisztenst a munkák elvégzéséhez!

Keresés menete:

Ha kereső posztot teszel föl, mindenképp lásd el a #keres hashtaggel. Ha már nem aktuális a keresésed, kérlek zárd le a posztodat a hozzászólás lehetőségének kikapcsolásával. ( A csoportban kereső poszt keretében csak virtuális asszisztenseket kereshetsz. A virtuális asszisztensek jellemzőiről itt olvashatsz: www.virtualisasszisztens.blog.hu)

A csoportban VA szolgáltatást kínáló tagokért, azok szakmai hozzáértéséért az irodamanager nem vállal felelősséget.

Fontosnak tartjuk azonban, hogy Ti segítséget, tájékoztatást kapjatok a döntés meghozatalához, ha VA-t szeretnétek találni. Ebben segítenek Nektek írásaim. Különösen ajánlom a virtuális asszisztens 10 ismérve című cikkemet.

Ha Virtuális Asszisztensként dolgozol, van még szabad kapacitásod, vagy csak reklámoznád a tevékenységedet itt megteheted!

Kínál menete:

Ha kínál posztot teszel föl, mindenképp lásd el a #kínál hashtaggel. 

A csoportba bárki beléphet, aki VA-t Keres és aki Virtuális Asszisztensként szolgáltatást nyújt (Kínál), hogy a kereslet-kínálat könnyebben egymásra találjon!

Hogy ki a Virtuális Asszisztens, arról bővebben ezen a blogon olvashatsz. 

Hogyan találd meg a számodra TÖKÉLETES VA-t, arról ebben az e-bookban írtam egy összefoglalót.

Ha Te is Virtuális Asszisztens vagy és szeretnél egy szakmai közösség részese lenni, várunk Téged a Virtuális Asszisztensek Magyarországon - szakmai csoportban

Sikeres egymásra találást!

Ha bármi kérdésed fölmerül virtuális asszisztencia/vállalkozástámogatás témában, fordulj hozzám bizalommal!

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod.